Kiscsoportos Workshop, minimális létszám 2 fő, maximum 5 fő
Tanulni, inspirálódni, kikapcsolódni, feltöltődni fogsz nálam, élményekkel gazdagabban térsz haza.
A Workshop időtartama: 7 óra, 9.00-16.00
A Workshop ára tartalmazza a következőket:
- kávé, latte, cappuccino, tea
- ebéd: Kovászos kenyérből készült különleges szendvicsek (sonkás, körözöttes, tojáskrémes, téliszalámis)
- ajándék szakajtó és az abba helyezett megformázott kenyér (otthon megsütöd)
- a helyszínen együtt díszített, kisütött 2 db kenyérrel térsz haza (1 db 1 kg-os, 1 db 0,5 kg-os)
- kovász (üvegben)
- Kovász Kisokos kinyomtatva, lefűzve (kovásztól a kenyérig)
A Workshop menete:
- A Kovász közös megetetése, amit haza fogsz vinni
- Alapanyagokkal való ismerkedés (elmélet + gyakorlat)
- Dagasztás (kézzel)
- Biokémiai folyamatok ismertetése
- Az általam előkészített megkelt Kenyerek díszítése különböző technikákkal (Stencilezés több féle képpen, kovásszal való díszítés, tésztával való díszítés és természetesen pengével)
- 1 db 1 kg-os, 1 db 0,5 kg-os kenyér közös sütése, amit haza fogsz vinni
- A bedagasztott Kenyér hajtogatása, majd formázása, amit haza fogsz vinni, és megsütöd
- A hajtogatások között beszélek a kovásztól a sütésig végbemenő folyamatokról
- Gyakorlati tanácsokkal, tippekkel látlak el
- Mint Pék és gyakorlott kovászoló átfogó tudással bocsátalak Kovászoló utadra
Mit hozzál magaddal?
- Jókedvet
- Váltócipőt, papucsot, ha szeretnéd
- Hűtőtáskát, jégakkuval…abba tesszük a Kenyeret, amit otthon fogsz kisütni. Azért kell a hűtőtáska, mert nem szeretnénk, hogy elkeljen a tészta
A Workshop helyszíne
3271 Visonta, Csapás utca 2.
Kovász Ági a Péklány Gasztro Műhelye