Kiscsoportos Workshop, minimális létszám 3 fő, maximum 6 fő
Tanulni, inspirálódni, kikapcsolódni, feltöltődni fogsz nálam, élményekkel gazdagabban térsz haza.
A Workshop időtartama: 8 óra
9:00-17:00
A Workshop ára tartalmazza a következőket:
- kávé, latte, cappuccino, tea
- ebéd: Kovászos kenyérből készült különleges szendvicsek (sonkás, körözöttes, tojáskrémes, téliszalámis)
- uzsonna: Kovászos Kalács amit én dagasztottam be, és együtt megsütünk
- ajándék szakajtó és az abba helyezett megformázott kenyér (otthon megsütöd)
- ajándék szakajtó és abban megformázott Kovászos kalács (otthon megsütöd)
- együtt megsütött Kovászos kenyérrel térsz haza
- kovász (üvegben)
- Kovász Kisokos kinyomtatva, lefűzve (kovásztól a kenyérig)
A Workshop menete:
- A Kovász közös megetetése, amit haza fogsz vinni
- Alapanyagokkal való ismerkedés (elmélet + gyakorlat)
- Dagasztás (kézzel),a Kovászos kenyeret
- Dagasztás ( géppel),a Kovászos kalácsot
- Biokémiai folyamatok ismertetése
- Az általam elkészített megkelt Kenyér sütése
- A bedagasztott Kenyér hajtogatása, majd formázása, amit haza fogsz vinni, és megsütöd
- A bedagasztott Kalács hajtogatása, formázása.
- A hajtogatások között beszélek a kovásztól a sütésig végbemenő folyamatokról
- Gyakorlati tanácsokkal, tippekkel látlak el
- Mint Pék és gyakorlott kovászoló átfogó tudással bocsátalak Kovászoló utadra
Mit hozzál magaddal?
- Jókedvet
- Váltócipőt, papucsot, ha szeretnéd
- Hűtőtáskát, jégakkuval…abba tesszük a Kenyeret, amit otthon fogsz kisütni. Azért kell a hűtőtáska, mert nem szeretnénk, hogy elkeljen a tészta
A Workshop helyszíne
3271 Visonta, Csapás utca 2.
Kovász Ági a Péklány Gasztro Műhelye
Sikeres jelentkezés esetén nincs lehetőség a Workshop lemondására. A Workshop napjáig szabadon átruházható a lefoglalt időpont, vagy egyszeri dátumcsere engedélyezett előre egyeztetett időpontban.